onsdag 16. desember 2020

Nye spor på Konnerud

Det har blitt kjørt noen nye spor på Konnerud i dag, så der er det fine muligheter, kunstsnø i bånn. Det ble kjørt en rekke spor i Finnemarka i går, så her er mulighetene åpne. Som dere ser fra Tverken har det blitt kjørt med stor maskin. Det er 1 plussgrad nå og VR55 eller 60 vil sannsynligvis fungere godt.1 kommentar:

Anonym sa...

Pga nattefrost til i dag etter det tunge regnværet igår, var hele traseen opp til Tverken fra Drammenssida knallhard isete, slik også videre til krysset ovafor Tverråsjuvet. Lier har kjørt i dag Tverråsen og Skimtvarden selv om det ikke synes på skisporet.no pga antagelig gps.trøbbel. Denne traseen var god med bare etpar større vannsig på myra. Drammen kjørte igår men disse løypene er nå lite gode pga nevnte frost.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk