onsdag 17. februar 2016

Noen nye spor

Litt endringer i været, nå varierer det på begge sider av 0 grader, kaldere i høyden. Vanskelig å smøre for alle forhold, men det går med VR55 i lavre områder og VR45 i høyden, grovt sett

I kveld ville jeg tatt hodelykta og dratt inn til Ulevann, her er det kjørt langs Kamstrupen og rundet Vrangla. I tillegg har Lier kjørt fra Eiksetra og opp på Tverråsen.

4 kommentarer:

IL ROS sa...

Det har blitt preparert en "ny" løype, se lier-ski.com.
Svarthamna-Lelangen - tror det er løypa som går bratt til høyre ved tjernet mellom Svarthamna og Langvann, det har riktig nok stått skiskilt der "hele" tiden, men har ikke sett denne har vært preparert før. På skisporet ser det ut som om løypemaskinen har stoppet oppe på åsen her flere ganger...denne må prøves en gang..

Runar sa...

@IL ROS
Den løypa ble opparbeidet for første gang for en god del år tilbake, kanskje så mye som ti år eller lenger siden. Stedvis var det litt tøffe utforkjøringer i begge retninger,særlig om det var lite snø, den går under kraftledningen fra nordenden av Lelangen og kommer ut ved Tjuvtjernet mellom Svarthavna og langvann ja. Den ble bare kjørt opp i ny og ne for mange år siden, jeg antar det skyldtes en kombinasjon av lite snø og en trase somn ligger i sydhellinga av Trettekollen og at de har nok av løyper på Liersida som de skal rekke over. løypa er absolutt interessant når det er godt med snø, men jeg har ikke gått den siden den ble "re-åpnet" i år så kanskje de har algt om traseen der det var litt vanskelig. Ganske fint utsyn sydover oppi der da, dog med kraftgata hengende over huet på deg:-)

Anonym sa...

Knallføre fra Ulevann i kveld. Igjen lilla swix under skia med både knall feste og knall glid.

Gunnar Schei sa...

ja knallføre på Ulevann. Gikk der selv, men gikk på blanke ski ned til Marivann og opp igjen. En kompis gikk på Rode multigrade og hadde bra feste

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk