tirsdag 9. februar 2016

Noen få nye spor - mens vi venter på kulda

Det er kjørt to nye spor i dag:
- Lier: Eggevollen-Eiksetra. Her er det en del åpne bekker
- Konnerud skistadion. Her er det ganske bra, nedbøren tatt i betraktning

Det er klisterføre nå, rødt klister funka i går siden det er så vått

Jeg antar at de fleste kommunene og løypekjørere forøvrig vil vente til kulda kommer tilbake (torsdag i følge yr.no) før de kjører på nytt. Men i høyden (over 400moh) er det fremdeles ganske greit med snø.

3 kommentarer:

Dagis sa...

Ser Tverråsen er kjørt. Noen som kjenner forholdene Landfall-Tverken-Tjuvtjern?

Kaptein Knutsen sa...

Var ute på fatbike i dag: Landfalltjern - Tverken - Skimten - Skimtrunden - Goliaten - Kamstrup.

Lier har kjørt Storsteinsfjell, Tverråsen og begge veier opp til Skimten, men ikke Skimtrunden. Drammen har ikke kjørt noe i dag. Det lille som har kommet av nysnø har gjort underverker for løypene. Nydelige langrennsforhold der de har preppa. Litt mer ymse på Skimtrunden, veldig ymse på deler av Goliaten og Kamstrup, de løypene har fått en del juling i mildværet.

Landfalltjern - Tverken - osv funker også, litt hardt i starten, bedre lenger opp.

Hørte fra skiløpere jeg møtte på Skimten at det var bra gli i nypreppede spor, men ganske trått i nysnøen der det ikke var preppet. VR55 var vel tingen i dag.

Runar sa...

Kom nettop hjem fra tur-retur Gamledammen-Bolstadveien-Tverken-Tjuvtjern-Tverråsrunden.
Dårlige forhold i starten, noe bedre etterhvert og helt kurant med lett nysnø fra Tverken, supert på åsen, tørre forhold over Tjuvtjernet. Brukte grip-tape i dag og det fungerte optimalt.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk