søndag 7. februar 2016

Klisterføre i regnværet

Vi lever i håpet - det kan komme snø seinere i dag eller i morgen. Men i mellomtiden må vi ta til takke med regn og klisterføre.

I dag er det kun Hauern-traseen (rennet pågår nå) og Konnerud skistadion som er kjørt.

Det er føre for universalklister. Egentlig er det ikke så verst forhold oppe i høyden. Selv skal jeg stake på blanke ski i dag.

3 kommentarer:

Runar sa...

Gikk Tverråsrunden på formiddagen, mye vann på enkelte myrer nå, sporene viskes også ut i partier pga mildværet. Det var dog ganske bra glid så staking er ett alternativ i dag, gikk på universalklister som var ok unntatt der sporene var isete.
Det er ganske stor forskjell på snømengde og føre på Tverråsen og områdene ved og under Tverken.

Gunnar Schei sa...

takk skal du ha Runar, det var ok på skistadion i dag, litt slitne spor etter hvert, men det var helt ok for en treningsøkt

Kaptein Knutsen sa...

Gikk Skimtrunden etc på lørdag og det var veldig bra. Flott raskt stakeføre. I går søndag skulle jeg være smart og ta skøyteskia opp bakveien fra Hvalsdammen til Tverken, men den løypa er til tider så godt som ødelagt (is, stein, smeltehull, kvist, stubber, generelt rufsete og ujevn). Tverkenveien begynner også å bli tvilsom med dårlige spor og mye is og gufne utforbakker. Møtte ingen skiløpere men et par karer på sykkel som definitivt traff bedre med utstyret enn meg. Jeg putter skia i boden og finner fram fatbiken inntil vinteren kommer tilbake med påfyll.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk