torsdag 28. januar 2016

Litt snø i natt

Det var et håpløst regnvær i går som tæret på snøen, men oppe i høyden kom noe av dette som snø i går kveld og i natt. Dette betyr at noe av skaden er reparert.

Ny spor i dag:
- Lier kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna, samt opp til Skimten og rundene på Tverråsen og Storsteinsfjell.
- Nedre Eiker har kjørt på Årbogen
- Modum har kjørt Sponevollen til Kluftetangene og Hovlandsfjell.
- Konnerud skistadion er kjørt
- Det er også kjørt på Vestskauen

Det er +1 til +2 grader og føre for VR55 i høyden, klister i lavere områder. På Konnerud skistadion er det flotte forhold nå, og her er det en rundløype på ca 5 km.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser på webkamerabildet fra tverken at det er noe nysnø, og scooterkjørt...det var som perkele for jeg har nettop lagt på ett godt lag klister...dekke det med vr55 funker det tro?

Runar sa...

Supert føre på høyde med omtrent Langemyr og innover i marka, alt er nykjørt med gode spor på Skimtheia, Tverråsen og Storsteinsfjell, bra snøforhold med litt nysnø. Hadde klister med voks oppå, men på det høyeste ville nok voks vært bra nok.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk