fredag 29. januar 2016

Klisterføre

Da er det ca +5 grader oppe i skogene, og det vil nok holde seg relativt varmt det neste døgnet. Det er meldt kaldere og kanskje nysnø natt til søndag. I mellomtiden er det typisk klisterføre, jeg ville bruke Rode multigrade klister i dag.

Nye spor kjørt nå:
- Lier har kjørt løypene fra Kanada til Saga, inkl ut til Fallet. Her er det ganske gode forhold.
- Modum har kjørt på Engersetra og Nygårdshøgda
- Konnerud skistadion er kjørt, her er det veldig god forhold

I tillegg så er det fleste løyper kjørt opp tidligere i uka, men det er klart best forhold i høyden.

Så nå venter vi på mer snø!

2 kommentarer:

Dagis sa...

Kveldstur fra Landfall i nitiden. Opp til Tverråsen. Hardt og isete pluss masse bøss. Men stadig bedre jo høyere opp. Fra Vinterjuvet har det kommet bittelitt nysnø i ettermiddag. Tverråsrunden er bra. Lurt å ta det rolig nedover. Isklister+universal+lilla klister fungerte bra men stor slitasje på vei ned. Oppsummert: ikke optimale forhold men kurant i høyden.

Anonym sa...

Tusen takk for oppdatering. Skal bli spennende å prøve seg nå.
Atle.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk