fredag 14. mars 2014

Klart for "påskehelg"

Litt overskya i ettermiddag, men det er meldt bra vær i morgen.

I dag har det blitt kjørt spor i følgende traseer:
- Modum: Engersetra-Nygårdshøgda
- Lier: Kanada-Eiksetra, Eggevollen-Svarthamna, Tverråsen-Skimten-Storsteinsfjell
- Drammen: Spiralen-Tverken-Skimtrunden

Det er nå +4 grader. Bruk grunnklister med universalklister på toppen. Avkjøl før du begynner å gå.

3 kommentarer:

Tom Christian sa...

Hei Gunnar! Har akkurat meldt oss på Vasaloppet 2015. Har du noen tips til overnatting? Campinghytter eller tilsvarende!?
På forhånd takk.

Dagis sa...

Flere fine turer i Drammensmarka i helgen på meg. Det er fremdeles godt med snø de aller fleste steder. Begynner å tynnes litt i bakkene ned mot Landfalltjern, og her og der ellers. Litt bøss etter vinden på lørdag og snøen er kornete. Grovkornet opp mot 400 meter og mer finkornet over dette.
Isklister+universal fungerer bra.

Gunnar Schei sa...

overnatting på Vasan, jeg har noen tips, men det ene holder jeg for meg selv foreløpig. Jeg har pleid å booke hotellrom på Sälenfjellen, det er det godt tilrettelagt. Problemet er at de typisk ikke booker før et halvår i forveien, men jeg ville ringt og snakket med dem nå.

booket meg startnummer selv i går, og startet oppkjøringen i går med å gå på blanke ski fra Landfalltjern til Skimten ;)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk