fredag 28. mars 2014

Enda en helg med påskeføre?

Det har vært et strålende vær i det siste, og stort sett har det vært kuldegrader om natta, slik at det ikke har minket ufirholdsmessig mye på snøen. Når det er sagt, i solhellingene, feks ned mot Landfalltjern, så er det tynt nå. Man må opp i høyden og holde seg i de delene av marka som ikke har sol hele dagen, feks i Lier, og oppe på rundene på Skimtplatået.

Det er påskeføre, grunnklister med universalklister vil stort sett fungere bra.

I dag har Lier kjørt det meste, Kanada-Fallet-Nykjua-Eiksetra, samt Eggevollen-Svarthamna. Her er det fine forhold. Det er også kjørt på Storsteinsfjell og Tverråsen. Det er også kjørt i Drammens løypenett på Skimten. Nedre Eiker har kjørt Ulevann-Langvann, mens Modum har kjørt Engersetra-Nygårdshøgda.

Det er fremdeles muligheter for en skitur folkens, og det er meldt kaldere til uka, så det vil nok holde enda en stund, selv om det kanskje ikek blir skiføre i påska.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk