lørdag 10. desember 2011

Fine forhold lørdag ettermiddag!

Oppdatering lørdag ettermiddag: jeg har fått rapporter om at det lørdag morgen er litt isete i løypenettet i lavereliggende strøk, siden snøen var kram i går ettermiddag og det frøs på i natt. Jeg tror ikke løypene er kjørt på nytt foreløpig.

Men i høyden, feks på Tverråsen og Skimten, rapporteres det om flotte forhold! Dette betyr at det ER skiføre, selv om det kan være vekslende, både ift føre og snømengde. Jeg tar gjerne i mot flere førerapporter på kommentarfeltet :-)

Det er også nykjørte spor på Konnerud, der har de nettopp kjørt hele WC-løypenettet, og det er ganske bra forhold. Det er ca -3 grader på Eiksetra, noe som er føre for VR45. Rode multigrade vil også vær et sikkert valg i dag, ærlig i lavereliggende områder, hvor det kan være litt varmere.

God tur!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det er ikke isete; fantastiske forhold både på Tverråsen og Skimten!

Anonym sa...

På Konnerud var det bra med snø, men hardt og til dels noe is. Det er ikke satt spor.

Per Olav Horne sa...

Gikk en tur fra Landfaltjern til Skimten. Fabelaktig føre. Rode multigrade satt som ett skudd.

Det var fine tørre løyper. Hadde tatt med de gamle skia tilfelle det var litt lite snø. Men det var overraskende mye snø. Så neste tur blir med "goskia".

Ragnar Hornstuen sa...

Er det noen som vet når det blir slutt på tømmerdrift i området Kanada Nykjua?

Gunnar Schei sa...

takk for tips folkens!

tømmerdrift kanskje slutt neste uke

Anonym sa...

Tømmerdrift og småviltjakt frem til jul.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk