tirsdag 22. desember 2020

Meget bra forhold 2 steder

Var ute i går kveld, det var minusgrader og skarpt føre, men også veldig bra feste med grunnklister i bånn (spray) og universalklister oppå. Mange var ute med hodelykt.

Det er mange steder hvor bekker og myrer har gått igjennom løypa, så folk må være forsiktige. Det er to plasser hvor forholdene er veldig gode: På Martinsløkka ved Garsjø (kunstsnøanlegget) og fra Solvang opp til Svarthamna. Her var det panserspor i går kveld, og jeg antar at dette er lite endret av litt regn nå på morgenkvisten.

Universalklister anbefales.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk