lørdag 3. mars 2018

Stabile fine forhold

Det er nesten ikke så stor vits å melde om forholdene - de er nemlig svært stabile. Det har vært kaldt en stund og det har ikke snødd på mange dager.

Dette betyr at alle spor er kjørt opp de siste 4-5 dagene, senest i går ble det aller meste kjørt. Så mulighetene ligger åpne. Igjen vil jeg anbefale å ta turen opp til Snaukollen.

Det er -7 grader nå, og klassisk blåswixføre, slik har det vært en god stund nå.

God tur!

1 kommentar:

Haflan sa...

Enig med Gunnar. Det er topp forhold nå. Løypene er harde og fine, spesielt dersom de ikke er nykjørte. Da kan det være en fordel å ha et (veldig) tynt lag isklister under VR40.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk