fredag 10. april 2015

kjørt i Lier i dag - men så er det slutt for i år

Da er det nok slutt på skisesongen 14/15 i Drammensmarka. Lier har i dag kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna-Skimten. Her der det ok forhold for universalklister. Men på rundene er det nå usikre myrer pga manglende nattefrost.

Takk for i år folkens! Det be ganske nøyaktig 3 måneder med natursnø og løypekjøring. Jeg satser på at vinteren kommer sterkere tilbake neste år i starten av november.

8 kommentarer:

Lasse sa...

Takk for nok en sesong med gode oppdateringer og smøretips. God sommer

Per Olav Horne sa...

Tusen takk for en kjempefin blogg. Bra oppdateringer og smøretips. Håper på en bedre vinter neste år. Satser på kanskje en tur til på fjellet før jeg legger bort skia helt for sesongen.

Kaptein Knutsen sa...

Vel, jeg skøyta på Blefjell fredag ettermiddag. Shorts og kortermet og nydelige nypreppa løyper. Men stemningsmessig var det enda flottere på Tverråsen i dag! Skia på sekken opp til Kamstrup bak Gamledammen. Derfra gikk det greit bakveien til Tverken. Videre opp på heia var det herlig påskeføre!

(for ordens skyld, sesongens første skitur i Drammensmarka var 17. oktober, altså ca et halvt år siden. Men ja, så ble det lenge til neste tur....)

Takk for en flott blogg og en flott sesong!

Gunnar Schei sa...

god sommer alle sammen! vi ses i sporet i oktober (håper jeg!)

Anonym sa...

Tusen takk igjen for super blogg, og også veldig verdifulle smøretips og kommentarer.
Ikke lenge til oktober, da er jeg sikker på at vi får skiføre :)
Håper på at Drammen kommunes politikere kan innse helsegevinsten av å gjøre litt mer ift løypekjøring. Men vil takke løypekjørerne der for innsatsen som gjøres.

Atle.

Runar sa...

Kaptein knutsen klarte med sin beskrivelse av tur igår å friste meg til å ta en absolutt siste skitur i marka, selv om skiene igrunn var satt bort nå.
Gått opp Aron og inn Bolstadveien til Tverken, tok på ski på krysset ovafor Gamledammen. Har vært to ganger rundt Tverråsen og en rundt Storstein, delvis i terrenget der. Finfin tur, løypene holder nok en stund til, det var bra med snø fra bunnen av Tverråsjuvet, sporsettingen er selvsagt ikke bra lenger men det gjør ikke så mye. Terrenget var bra om formiddag.
Takk for i vinter da:)

Kaptein Knutsen sa...

Bare hyggelig Runar! Vi får ha en uformell konkurranse om den seneste skituren :-) Artig at du gikk til Storsteinsfjell også, jeg rakk ikke det selv om det fristet. Interessant at du kunne gå i terrenget. Da jeg gikk søndag ettermiddag måtte jeg holde meg i løypene, utenfor var det altfor løst. Men føremessig var det strålende i gamle spor med fiolett klister.

Vurderer nok en "aller siste tur", kanskje med skøyteskia istedet hvis det holder seg på minussiden om nettene.

Anonym sa...

Noen som vet hvordan forholdene er oppå myrene ved Vakketjern nå? Vi er en gjeng som har tenkt oss ut på telttur i helgen. Skal vi legge igjen skia hjemme?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk