lørdag 4. april 2015

Fine skimuligheter lørdag

Det har igjen vært minusgrader i natt så snøen minker minimalt. Det var fantastiske forhold i går, særlig på formiddagen, så jeg vil anbefale alle å ta turen opp i skogen på ski (mange gikk på beina også - mye morsommere og bedre trening å gå på ski).

I dag har Lier kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna-Tverråsen-Storsteinsfjell. Det ble i går satt et klassiskspor, slik a tde ter fullt mulig å skøyte i hele løypenettet til Lier (som nevnt nover)

Det er nå ca -2 graader. Bruk Universalklister (swix VM-universal er veldig bra), ski med grov slip og isklister i bånn (for slitestyrken)

God tur!

1 kommentar:

Runar sa...

Søndag 05.04.15
Gått ulevannsrunden fra landfalltjern via kamstrup og tilbake via langvann,svarthavna og solvang-storsteinsfjellrunden og skimtrunden i dag. Eiker hadde kjørt aldeles nydelige løyper fra sydenden av vrangen, ikke opp til marimyr av en eller annen uforståelig grunn for det er nok snø der, lier hadde kun kjørt opp til skimtvarden merkelig nok, drammen hadde tatt sine løyper fra landfalltjern/landfallhytta via tverken og skimtrunden. Mye snø i høyden fortsatt, tverkenveien har dog sett sine bedre løype-dager...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk