fredag 3. april 2015

Bilder fra årets flotteste skitur på langfredag

1 kommentar:

Runar sa...

Gikk fra Landfalltjern inn Langemyr og Kamstrup til Ulevann-Langvann-Solvang-Tverråsenrunden idag. Kjempefin skidag, bra forhold til påske å være. Det gikk helt fint å gå Kamstrup på tross av at det ikke er nykjørt, bare å vente til litt utpå dagen når det har blitt litt bløtt i sporet, eller ganske enkelt gå på siden av det eller lenger ut i terrenget. løypene fra Marimyr og videre var finfine:)

Universal VM fungerte bra hele veien. Deler av strekket Ulevann-Langvann hadde faktisk tørrsnø, det ligger jo i skygge mye av den løypa.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk