tirsdag 30. desember 2014

Føreforandring

det er fremdeles relativt kaldt nede i byen, men inne i skogen er det i ferd med å bli varmegrader (det er +2 på Skimten). På Martinsløkka var det -3 grader ca kl 14 i dag, og varselet sier at det skal stige betraktelig. Nå ligger Garsjø i en liten grop, så det kan nok fremdeles holde seg på minussiden en stund til.

Oppdatering tirsdag kveld: 
Var ute en tur tirsdag kveld og det var +1 grad og glaserte spor. VR 60 kunne kanskje funket. Men i morgen vil det være klisterføre, høyst sannsynlig. Jeg ville satset på Swix sitt relativt nye KX40S klister som tåler blandingsføre.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk