mandag 22. desember 2014

Flotte forhold på Martinsløkka - og sporsatt til Svarthamna og Nykjua

Det er flotte forhold for langrenn på Martinsløkka. Kunstsnø og litt natursnø har gjort at det er en kompakt trase på snaut 1,5 km(?) dersom du går via Sauehøgda. Det varierer veldig i tempen, så det blir litt meningsløst å legge ut et varsel, skal forsøke igjen i morgen.

Det er også satt spor opp til Svarthamna og over Garsjø. Det er en del grus og litt utfordrende spor (is under). Ikke bruk ski du er redd for. Tilsvarende forhold også i området fra Kanada til Nykjua. Ganske fint ut til Fallet fra Ulafoss.

Bare gi oss 5-10 cm til nå så.. :) Ønsker alle en god skijul!!

4 kommentarer:

Torleif sa...

Er isen trygg over garsjø siden du skriver det er satt spor over der?

Dagis sa...

Isen er trygg. Mange fine spor på kryss og tvers av Garsjø. Oppover mot Svarthavna var det vel mye grus, selv med grusski. Best akkurat nå er Martinsløkka pluss løypene rundt på Garsjø.

Plankepetter sa...

Med den kulden som vi har hatt de siste dagene har vel istykkelsen passer 20 cm med stålis.

Torleif sa...

Noen som veit hvorfor konnerud ikke har startet kanonene sine?

Tidligere år har det også virket som de kun produserer for wcup i sentrum og ikke for sine egne løyper??

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk