søndag 3. april 2011

Nye spor i dag

I dag har Drammen kjørt mesteparten av løypene på Spiralen, samt opp til Tverken og rundene på Tverråsen og Skimten. Kamstrupen har for mye stein til at det kan kjøres.

Lier har kjørt alt av spor i Eikseterområdet, men dette var på fredag. De har hatt maskinproblemer siden, og vil ikke kjøre mer i helga. Alt av løyper fra Kanada til Fallet, Nykjua og Saga er kjørt med scooter.

Smøretips fra i går gjelder fortsatt

3 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Hadde nok min siste skitur for sesongen i går fra Landfalltjern til Tverken med familien. Solgløtt var det også i tåkehavet. Må takke Gunnar for en kjempebra blogg og for mange gode tips gjennom vinteren. Og ikke minst skal gutta på skauen ( i Drammen) som kjører løyper ha en stor takk for bra løyper i år. Og oppfordrer de øvrige kommunene til å kjøre like hyppig som Drammen for neste sesong.

Gunnar Schei sa...

takk skal du ha! Jeg skal nok få med meg noen turer til før skiene glides og settes vekk, og håper å få til en tur i påska, så fort vil ikke snøen forsvinne - ikke i Lier i det minste :-)

Morten sa...

Hadde en kjempe fin tur til Sirikjerke og Vetknabben i går. Kan vel si at sesongen er på hel og at føre var dårlig, men sola skinte. Vil også skryte av de som prepper løyper, de har gjort en kjempe jobb i år!
Er det noen som kan fortelle meg hvor det er mulig å skøyte?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk