fredag 8. april 2011

Kuldegrader igjen - nye spor

På morgenen er det -2 grader og skauen, og Drammen kjører fra Underlia mot løypenettet på Spiralen (men ikke helt ned til Spiralen - for lite snø), rundt Hvalsdammen, opp til Tverken og runden på Skimten. Tverråsen blir også kjørt om det ikke er blitt for vått.

Modum kjørte også lørdag. Fra Engersetra til Nygårdshøgda, og videre ned til runden ved Sandungene.

Lørdag morgen: Bruk isklister i bånn og universalklister oppå :-)

1 kommentar:

Park sa...

2,2 pluss som det kaldeste natt til fredag på heia. Allikevel tynn ishinne pga. stor utstråling gjennom en krystallklar natt.Så vidt mulig å skøyte på skaren over heia tidlig på morgenen! Tverråsrunden brukbar med forsiktighet ved et par bekker. Liermaskinen hadde slått skikkelig gjennom på myra ved dele opp til Skimten/Vakkertjernsheia! Var nok glad den fikk rygget ut igjen..

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk