fredag 9. april 2010

Varmere, men fremdeles muligheter

Det er varmere i lufta nå, og det er meldt enda varmere, men forholdene holder seg ganske bra siden det er kaldt om natta. I natt var det frost i marka. Man må derfor sm,øre med isklister i bånn og universalklister oppå.

Det er kjørt noen spor i det siste. Drammen har kjørt fra Spiralen til Landfalltjern og Tverken, samt til Marimyr. Disse sporene har fått hard medfart i sola, men fungerer greit likevel pga at mange skiløprere holder sporene åpne. Lier kjørte tidligere i uka løypene i Eikseterområdet. Disse sporene holder seg bedre fordi de stort sett ligger i skyggen.

Jeg vil anbefale alle å ta en tur til Storsteinsfjell nå, det er en utrolig fin utsikt derfra i klarværet nå i april. Videoen er fra Skimtplatået i dag, rett før solnedgang.

2 kommentarer:

Nils sa...

Har gått Eiksetra Nykjua og en tur inn til Glitre i løpet av de siste par dagene, og synes løypene holder godt. Sporene siger jo sammen, men det er fortsatt fint å gå på ski!

Gunnar Schei sa...

jepp det holder seg bra ennå, men varmen de eneste dagene vil nok tære på løypene. Men det kan godt hende vi har nok snø i mai til en liten tur da også :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk