lørdag 3. april 2010

Noe mer stabile forhold

Nå er det så vidt varmegrader, men sola er rett rundt hjørnet, skal vi tro yr.no. De siste dagene har det vært snø og regn om hverandre, hvilket betyr litt blandingsføre. Når ny og gammel snø blandes, og det er varmegrader, er sølvklister ofte utmerket, fordi det er laget for slike forhold. I dag anbefaler jeg Rode silver. Det er også mulig å prøve rubb.

Det er ikke meldt mer nedbør de nærmeste dagene, så forholdene vil holde seg relativt stabile. Dette er godt nytt for alle som skal på påskefrokosten i morra. Det er fortsatt mye snø i høyden, langt mindre nede ved 200-250 m.o.h.

I dag har Lier kjørt løypene i Eikseterområdet, opp til Skimten og runden på Storsteinsfjell. Drammen har kjørt fra Spiralen (dette ble også gjort i går), Hvalsdammen, Tverken, Kamstrupen og tilbake via Goliaten og Skimtrunden.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk