fredag 23. april 2010

fortsatt fint i skyggen og høyden

Det er slutt på løypekjøringa, men fremdeles er det fine forhold i løypenettet til Lier, som ble kjørt forrige helg. Store deler av løypenettet ligger i skyggen det meste av dagen, slik at det ikke smelter noe særlig. Dessuten er det ganske kaldt om dagen, og minusgrader om natta. Dermed tæres ikke sporene så kraftig.

I Drammen er det dårlige føre, pga solpåvirkning og at løypenettet generelt ligger lavere. Men fra Tverken og innover til Skimten er det langt bedre.

Fra morgenen er det skare, og man kan gå overalt utenfor løypene. Fra ca kl 11 blir det bløtere

Man bør smøre med isklister i bånn og universalklister oppå. Man kan vurdere å droppe universalklisteret om man går veldig tidlig.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk