fredag 26. mars 2010

usikkert vær - sikre spor!

Smøretips: Som vanlig så er været litt usikkert inn i påska, foreløpig ser det litt grått ut. Tempen er litt vekslende, men så lenge det ikke kommer nedbør som snø er det enkelt å smøre: Universalklister, feks Rode Multigrade, fungerer utmerket.

Spor: Det er kjørt en rekke spor i dag. Lier har kjørt det aller meste i Eikseterområdet. Drammen har kjørt Spiralen, Skimtrunden, Tverråden og Kamstrupen. Modum har kjørt fra Engersetra til Nygårdshøgda. Nedre Eiker har kjørt fra Ulevann til Langvann og ned til Dypingen, samt fra Solbergvann til Vrangen og Marivann.

Det ble også kjørt en rekke spor i går (se forrige innlegg) så de fleste løyper er åpne. Jeg er litt usikker på Røine-Breili, tar gjerne i mot kommentarer på denne traseen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint føre for smørefrie i dag opp hit til hytta ved Vesleper under Tverråsen.Nykjørte løyper og pluss 1 grad kl.18.00 435 moh.Tok et bilde ved Steinkjerringa på vei oppover.
Kan man legge bilder med til kommentaren?
egil@usa.com
Hilsen Egil Chr Thorstensen

Gunnar sa...

bilder i kommenterene er nok ikke mulig
Får denne feilmeldinga: HTML-koden din kan ikke godtas: Tag is not allowed: IMG

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk