torsdag 5. november 2009

Vi er igang: spor er satt i dag!

Da er det bekreftet: Lier kommune med/ Haverstad i spissen, har satt ca 50 km med spor i marka i dag. Det er tråkka mellom Eiksetra og Solvang, og satt spor videre opp til Svarthamna. Her det ganske gode forhold på 15 cm snø.

Det er også satt spor fra Saga til Nykjua, videre til Ulafoss og ut til Fallet. Her ligger det omtrent 20cm. Det erogså satt spor i retning Kanada, men på høyde med Dammyrdammen er det slutt på snøen. Det betyr at man må bære skia ca 3 km fra Kanada.

Men her er mulighetene åpne folkens, jeg skal ut i kveld og i morra! Satser på VR45 på nysnøen. Det er ca -0,5 grader i høyden.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk