onsdag 1. april 2015

Ingen oppdatering onsdag

Jeg vil oppdatere bloggen igjen torsdag. Det er ut til at det er flott klisterføre i skogen og at det er nykjørte spor i Lier og i Drammen (sjekk skisporet.no)

1 kommentar:

Runar sa...

Var ute igår, bra forhold etter nykjøring, også fra drammenssida. Lier kjører hver dag ser det ut til, drammen annenhver - om så mye.
Men det jeg ikke kan forstå er hvorfor ikke drammen kan kjøre en scooter turretur inn fra tverken til marimyr i det minste, der møter man nemlig oftest nykjørt løype fra nedre eiker og ulevann. Jeg kan forstå at de ikke synes det er bra nok forhold visse steder på kamstrupløypa f.eks langemyr, hvor en liten myrbit er åpen midtveis, samt noe oppstikkende lyng og etpar steiner lenger inn på kamstrup. En scooter vil fint "overleve" å kjøres der, og det ville være fint for de som ønsker å gå på ski disse påskedagene. Om det er pengesparing det skyldes, så er det bare trist.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk