fredag 3. april 2015

veldig fine forhold langfredag

I dag har Drammen kjørt fra Sparavollen til Tverken of Skimtrunden, Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna, Tverråsen og Storsteinsfjell. Videre har Nedre Eiker kjørt fra Ulevann til Solbergvann og Kamstrupen ned til Marimyr.

Det er veldig fine påskeforhold i marka, og det har vært minusgrader i natt, så føret holder bra, selv om det kan være litt tynt og delvis åpent i solhellinger :)

Det er føre for universalklister i dag. Selv skal jeg gå på gode gamle swix VM universalklister.

God påsketur! Det blir ikke finere enn det er i marka nå!

2 kommentarer:

Runar sa...

Gjetter på at Eiker har kjørt fra Ulevann til Langvann og over til Tjuvtjern også, fordi fargemarkeringen ser litt merkelig ut, de har neppe kjørt fra ulevann rundt vrangla og returnert samme veien til ulevann..

Runar sa...

Ja jeg mente fargemarkeringen på løypene på skisporet.no :)

Tør du gå med god-skia i dag da?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk