søndag 29. mars 2015

Nysnø og nye spor

Det har kommet rundt 5 cm nysnø i natt, men det er stort sett våt snø. Over 500 moh ser det ut til at snøen er tørr. Det betyr at voks kan fungere en god stund, men etter som det blir varmere og det vent begynner å regne vil klister være et sikrere valg. VR55N er et alternativ, men utfordringen er at det er ulike temperaturer. Rubb kan også fungere bra i dag.

Drammen har kjørt Sparavollen-Tverken-Skimtrunden. Lier har kjørt Eggevollen-Svarthamna-Tverråsen-Storsteinsfjell. Nedre Eiker har kjørt Ulevann-Langvann. På Konnerud er det kjørt på skistadion og i Strømsåsen.

1 kommentar:

Runar sa...

Superforhold i høyden fortsatt. Gått fra Landfalltjernet via Tverken og rundt Tverråsen og Storsteinsfjell. Nykjørt på Liersida, men ikke fra Landfalltjernet, greie forhold likevel og nok snø til at det vil holde over påske, lite eller ingen steiner i løypetraseen noe sted, ørlite grus på Tverkenveien to steder, og ved tjuvtjernet i sydenden hvor det alltid kommer opp steiner på seinvinteren.
Begynte å bli isete i spora utpå dagen selv om det var nykjørt, er jo meldt kalde netter fremover.

Gikk på Swix kx40 silver, det satt mer enn godt nok, dvs litt lugging og snø som fester seg i klisteret der det var nær opp til tørrsnø, men da det iset til i sporene ble festet dårlig.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk