mandag 6. april 2015

Fremdeles mulighet for en påsketur

I dag har Lier kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna-Tverråsen-Storsteinsfjell. Her wer det veldig flotte forhold. I går var det nesten tørrvoksføre oppe i høyden.

Jeg anbefaler fremdeles klister. I Drammen, som kjørte løyper i går opp til Skimten, så er det langt mer isete og enkelte bare flekker. Men fra Ballklubbhytta og opp er det ganske bra. På Skimtplatået er det veldig fine forhold.

6 kommentarer:

Runar sa...

Gått fra Landfalltjern via Tverken, Skimten og Storsteinsfjell og skimtrunden idag. Ikke noe særlig føre å skryte av på Tverkenveien, forsåvidt mer enn nok snø oppå åsen og Storstein men temmelig tung og våt, det ble raskt bløtt i terrenget også. I går kunne jeg gå fint utenfor løypene. Ser det er meldt plussgrader også om natta fremover, så for min del er det nok slutt på skiturene i marka for denne gang, er ikke spesielt glad i å gå på råtten snø. Men om de kjører opp fra Eiksetra videre en stund er det muligheter den veien, særlig om det blir nattefrost.

Gunnar sa...

Gikk fra landfalltjern, kamstruploypa, over smalvrangen med hekt trygg is, utenfor loyper til tverraasvann og opp paa maaneskinsheia, tverraasen, skimten og storsteinsfjell. Veldig br foere til aa begynne med men mer varm sne og daarligere gli etterhvert. Men kan vaere mye vaerre. Nok sne og deilig vaar varme. Hvis det ikke behoever gaa for fort er det skifore noen dager til

IL ROS sa...

Gikk Tverrås+Skimtrunden, værste sugerøret jeg har gått på. Fin struktur fungerer dårlig nå ;) For såvidt bra med snø, men uten kuldegrader takker jeg for nå.

Per Olav Horne sa...

Ta en dagstur til Blefjell, masse snø.

Kaptein Knutsen sa...

Blefjell er fantastisk nå!

Runar sa...

På Lier-ski.com står det at det er kjørt for siste gang i år, definitivt oppe på Tverråsen og Storstein pga usikre myrer.

Jaja, da er moroa over for denne gang, og uten særlig nattefrost å snakke om fremover blir det neppe til at jeg gidder ta frem skiene igjen. Har dog syklet til Ulevann(igår) på veien vel og merke, og det var helt greit, litt sølete i noen partier bare. Endel snø i skyggesidene oppe ved Steindammen/Ulevann men ellers en del bare flekker også, det lille jeg så av løypetraseen så ikke bra ut mtp skiløping..

takk for i vinter da Gunnar og andre som kommenterer! :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk