fredag 6. mars 2015

Ingen oppdateringer i fredag, lørdag eller søndag

Hei, jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen før mandag. Dere må gjerne bruke kommentarfeltet til å oppdatere hverandre.

Gunnar

8 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Lykke til på søndag Gunnar med årets 9milstur. Håper du får bedre føre enn mange andre hadde på samme sted søndagen som var. Eller ønsker jeg alle andre gode skiturer i helgen.

Anonym sa...

Hmm...mulitgrade Rode eller swix vm universal i marka i dag...?

Runar sa...

Var rundt Ulevann-Langvann-vrangen-Løken og tverråsenrunden og Skimten idag. Skikkelig sugeføre etterhvert, universal vm fungerte greit, men noe særlig god glid var det ikke..
Frykter at vinteren går mot slutten raskt nå, er meldt en god del plussgrader på langtidsvarselet. Snøen utenfor løypene er skikkelig bløt/råtten allerede, små bare flekker her og der.
Uansett en deilig dag, bare å nyte de siste rester av snø så lenge en kan:)

Aud sa...

Er slushete hele veien fra Eiksetra og rundt Tverråsen. Gikk på VM universal, men tror det kunne gjort seg med rødt klister..

Runar sa...

Fint i dag også. Universal vm satt bra synes jeg, både over Kamstrup, Skimten og Tverråsen. Det er veldig stor forskjell på snødybden og holdet i den på Tverråsen og heia under åsen - Goliat-Kamstrup, førstnevnte har god snødybde, sistnevnte vesentlig mindre og mer råtten. Tror neppe Kmastrup blir kjørt mer i vinter.

Var nydelig å sitte og fyre bål ved Lommetjernet utpå eftan.

Håkon sa...

Er det fortsatt ok forhold fra Landfalltjern?

Plankepetter sa...

Det er bart i den øverste bakken opp fra Landfalltjern menn ellers stort sett greit. Noen stein som stikker opp i lia på oversiden av Tverken. Kamstrupen begynner vel å bli noe lurvete enkelte steder.

Plankepetter sa...

Oppdaterer etter kveldens sykkeltur. Det har smeltet mye siden søndag ettermiddag. Det er flere barte flekker og noen steiner opp fra Landfalltjern.
Mange steder oppover er løypa helt nede på issålen.
Det er flere steiner oppe i dagen oppover fra Tverken. Det er også noen synlige steiner og noe lyng både rundt Tverråsrunden og Skimtrunden. Drammen skal muligens kjøre på Torsdag ellers er det slutt for sesongen hvis det ikke kommer mere snø.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk