torsdag 26. mars 2015

Hvor kjøres det nye spor?

Som alle har fått med seg så snør det igjen. Ingen bør vel bli ovverrasket over snø på Østlandet i mars (eller april). Det har så langt kommet 25 cm snø i skogen. Det er ikke kjørt noe særlig med løyper ennå, og jeg vet ikke hvem som vil kjøre, men sannsynligvis venter man til snøværet slutter. Det vil bli fine muligheter i helga og i påsken :)

Oppdatering torsdag kveld: Ikke mye som er kjørt i dag, men Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra-Svarthamna. Modum har kjørt mange av løypene fra Sponevollen via Hovlandsfjell (takk til Runar for korrigering)

På Konnerud er det kjørt Olsrud/Dalen-Sifhytta og Sagdamrunden, samt på Skistadion.

Smøring: Det er 0-føre rundt 400 moh, men tørt i høyden. Rubb er et greit alternativ i dag, VR50 burde også funke ganske bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Spørs om Drammen kommune har satt bort løypemaskinene etter at de avslutta kjøringa for denne sesongen for etpar uker sia...

Anonym sa...

I så fall er det bare å spa frem maskinene og sette i gang. Det går ikke an å ikke kjøre løyper med slikt flott vinterføre, og påske rett rundt hjørnet!

Runar sa...

Liten korrigering her Gunnar...Modum har kjørt løypene mellom Sponevollen parkering og Heggesjøveien p til Djupengrop p,alt dette via Hovlandsfjellet. De har ikke kjørt østsida av Hovlan og over Heståsfjellet. Hilsen veldig lokalkjent:)

Anonym sa...

Drammen kommune spadde frem scooteren i dag, for registrerte på web kameraet på Tverken at det først var snødd igjen, deretter halve traseen preparert før hele var det ca.15 min etterpå. Tyder vel på at de har kjørt opp til Skimten. Merkelig at ikke 40 cm snø var nok for løypemaskinen, men den må vel kjøre ut i morgen nå som påsken begynner.

Lier har preparert lysløypa, Svarthavna og Løken.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk