mandag 2. januar 2012

Mange nye spor

Drammen har i dag kjørt Skimtrunden og ned via Tverken og Landfalltjern. I skrivende stund kjøres løypenettet på Spiralen. Modum har kjørt Engersetra-Nygårdshøgda og Dypingkollen. Lier har kjørt Eggevollen-Svarthamna og ned til Alvdal.

Det er temperaturer rundt 0 grader i dag, så nullsmøring er å foretrekke, feks VR55, gjerne blandet med VR50 (50 på toppen om du skal i høyden), eller Rode zero blanet med multigrade.

I går kveld gikk jeg på Konnerud på VR55, litt glatt tidvis pga blanke spor.
Takk til Ørjan for nye bilder, dette er i dag folkens!! :-)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Er det muligheter å komme seg over Vrangen på ski?

nina sa...

Hei, bra blogg. Har ikke vært på ski ennå, gleder meg til første turen :) Nyttig å sjekke litt her. Mitt utgangspunt er helst Ulvevann. Ser du skriver noe om Nedre-Eiker innimellom og det liker jeg. Takk

Anonym sa...

Det er også kjørt opp fra Eiksetra opp til Skimten, Storsteinsfjellrunden og Tverråsenrunden. Hadde supre ski med VR55 + litt VR60 på midten.

Anonym sa...

Gikk over Vrangen 25.12 Litt overvann da, men uproblematisk. Mange skispor over.

Gunnar Schei sa...

det advares mpt dårlig is på Vrangen og alle andre vann, så jeg ville vært forsiktig. Nedre Eiker skriver jeg om når de har kjørt, vet ikke noe i dag, men skal dobbeltsjekke

Anonym sa...

Gikk mellom Eggevollen og Svarthavna i kveld, og det er sykt fine forhold i dag. Harde tørre spor, spikerfeste og god glid. VR60 og VR55 under skia.

Lier er best, livet er en fest.

/bwa

Per Olav Horne sa...

Sambo, stedatter og hunden ble med på en liten tur fra Eggevollen til Eiksetra. Knallfint føre. La på tape på alle ski, og ble meget fornøyd. Skal bli spennende å se hvor lenge det vil sitte.

Dagis sa...

Landfall-Skimtrunden i kveld. Litt isete opp til Tverken, deretter knusktørt og fint. VR50 og litt 60 fungerte fint hele veien.

Anette sa...

Noen som har vært lysløypa fra Spiralen i ettermiddag eller lysløypa fra Eggevollen?

Burchaon sa...

Noen som har fått sjekka Drammensmarka (Landfallhytta - Skimten f.eks.) idag onsdag? Eller sitter alle og venter på Tour le Ski?

Jakob sa...

Gode forhold i Drammensmarka i dag. Ikke smør for mykt, det er tørrsnø i høyden.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk