søndag 12. desember 2010

Nye spor lørdag kveld

Lørdag kveld ble det satt nye spor i hele Eikseterområdet, fra Kanada til Nykjua, Fallet, Åsvanna og Kluftetangene, samt fra Saga til Eiksmarka via Lelangen. Nedre Eiker satte spor på skogbilveiene fra Ulevann forbi Solbergvann og Vrangen til Marivann.

Drammen har i dag kjørt opp hele hovedløypenettet fra Spiralen til Skimten. Tverråsen gjenstår, men jeg regner med at det kommer på plass i løpet av formiddagen.

Smøretips: Det er kaldere igjen nå, bruk blå swix eller VR 40. Det er lurt å bruke grunnvoks, siden snøen er noe omdanna ifm regnværet fredag kveld.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser at Drammen kommune har kjørt på Bragernessiden, men Strømsåsen har de glemt. Bare isete og knallharde løyper. Hadde forventet at de hadde frest løypene i dag med det kjempeværet for skigåing! For dårlig!!

Gunnar Schei sa...

ja, men det er ganske typisk. De prioriterer der hvor det er mest folk, særlig i helga hvor det er færre på vakt. Det er forståelig egentlig :-)

Anonym sa...

Ved å frese løypene hadde underlaget blitt løst og tynnslitt. Kanskje en fordel å vente på mer nysnø før man kjørte opp på nytt, og dermed fikk sikret et bra underlag? Er jo spådd snø fra tor-man nå.

Anonym sa...

underlaget er jo bortimot halvmeteren, så det er ikke noe problem

Dagis sa...

Gikk Landfall-Skimtrunden i går kveld. Har aldri møtt så mange hodelyktløpere i Drammensmarka på en tur. Minst 20. Hyggelig det. Fremdeles ikke for mange. Det var mildt, -2 på Tverken og Skimten. Funka greit med blandings av VR40 og blå ekstra. En del slitasje i sporet og litt blankt her og der, trengs en ny runde med fresing og sporsetting nå.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk