torsdag 5. februar 2009

Hovedløypene kjøres i dag

Det er -5 grader på Eiksetra, og det har kommet snaut 10 cm nysnø, noe gir behov for preparering.

I dag preppes alle hovedløypene i Drammen, dvs lysløypenettet, Tverken, Skimten, Kamstrupen og Tverråsen. Det som ikke er kjørt er opp Kudalen og til Sauesetra.
I Lier er de fleste løypene preparert rundt Eiksetra (ikke Alvdal), samt over til Lelangen, Saga, Kanada og Fallet. Storsteinsfjellrunden kjøres også, samt ned til Undersrud. Det er kjørt fra Kanada flere ganger denne uka, så nå er forholdene langt bedre enn sist helg!
Nedre Eiker melder at de vil preparere lysløypa på Årbogen i dag, og hovedløypenettet i Ulevannsområdet i morgen slik at det er klart før helga.

Smøretips: I dag er det enkelt å smøre, blå swix er en bankers, muligens supplert med blå extra hvis temperaturen fortsetter å stige, dersom du skal gå i lavereliggende områder :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk