søndag 8. februar 2009

Alle kjører løyper søndag morgen

Det er opphold og -8 grader på Eiksetra. Etter snøfallet i går har det kommet en del cm snø, og løypene kjøres på nytt i dag.

Drammen: Lysløypenettet på Spiralen tas først, og utover formiddagen kjøres Skimtrunden, Tverråsrunden og Kamstrupen.
Lier: Eikseterområdet kjøres i dag, og deretter Hauern-traseen fra Kanada til Saga, Lelangen og Eiksetra.
Nedre Eiker: Har problemer med løypemaskinen, men vil kjøre de aller fleste løyper i Ulevannsområdet med scooter.

Smøretips: Blå swix bør fungere godt i dag, men legg på noen tynne lag, ikke for tjukt da det kan være løst en del steder og samtidig lett å få feste. CH6 glider (slites lite på dette føret, så hvis du la på forrige helg trenger du neppe å legge på nytt nå)
Turforslag: Starter du i Lier ville jeg ha kikka litt ekstra på Hauern-traseen, feks fra Eiksetra til Saga t/r. Merk nedkjøringa til Fløiten fra Lelangen, her er det veldig bratt, så ta det rolig. Hvis du går fra Drammen ville jeg tatt turen opp til Skimten på vei opp og rundt Tverråsen på vei nedTakk igjen til Ørjan Thune for flotte bilder, mye snø i marka nå! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Supert at bildene blir brukt :)
Om noen behøver "Hauer`n" på GPS`n , så finnes det her :
http://trail.motionbased.com/trail/activity/7580061

Gunnar Schei sa...

jøss, gikk du hele hauerntraseen i snøværet på lørdag? Det ble en drøy tur ser jeg :-) Stiller du på startstreken neste helg?

Anonym sa...

Det var meldt et annet vær når vi bestemte oss for å gå ;)
Vi gikk nå allikevel, men ganske så rolig. Tenkte å prøve meg på et helt annet tempo neste Søndag :) Men vet ikke helt om det blir minneløpet eller marsjen?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk