onsdag 17. desember 2008

Varmegrader og klisterføre

I dag er det plussgrader i distriktet, fra +3 i laverliggende, til +1 i høyereliggende områder. Alle løyper er kjørt opp, enten i helga eller på mandag.

Men mildværet gir oss andre smøreutfordringer. I går kveld gikk jeg på Konnerud, og der var klister påkrevet for å få feste. Jeg benytta den gode gamle VM-klisteret (K22n) og det fungerte bra. Jeg brukte LF8, men kunne nok med fordel brukt LF10.

Jeg har ikke vært så høyt som Nykjua i det siste, muligens er snøen fremdeles tørr så langt oppe. Uansett lønner det seg med klister i bånn, så får en heller legge litt voks oppå hvis det viser seg at det er tørrsnø i høyden

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk