søndag 7. desember 2008

De aller fleste løyper er preparert!

Nå er vinteren kommet for å bli, og de aller fleste løypene er kjørt opp. I høyereliggende områder ligger det nå ca 50 cm snø, mens i de nedre områdene (Spiralen) har omlag 20 cm. Man bør likevel passe seg utfor, da den lette snøen fort blir skrensa opp.

Lier: Alle løyper er kjørt opp i Eikseterområdet, helt opp til Langvann samt opp til Skimten. Det er også satt løyper for klassisk og skøyting fra Kanada til Fallet, opp til Nykjua og ned til Saga.
Drammen: Alle hovedløyper er preparert.
Nedre Eiker: Alle skogsbilveiene i ulevannsområdet er preparert. Man kan også gå på løypene i terrenget, men her bør man utvise litt forsiktighet i utforkjøringer.

Smøretips: Veldig enkelt å smøre, sats på blått og CH7/LF7

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk