torsdag 11. desember 2008

Strålende forhold - overalt!

Det kommer stadig litt mer snø, og mer er i vente, hvilket betyr at det er flott forhold overalt. I Drammen og Nedre Eiker ble løypene kjørt opp sist helg, og siden det har vært små endringer i været, så står løypene seg fremdeles. De aller fleste løyper er oppkjørt.

I Lier er alle løyper kjørt opp den siste uka, også strekningen Saga-Lelangen-Eiksetra, samt runden Storsteinsfjell. Det meldes likevel om litt lite snø i bratte hellinger, derfor bør man være forsiktig ned Fløitenbakkene fra Lelangen, samt ned Dritarbakkane og på Storsteinsfjellrunden.

Smøretips: Det ser ut til at det vil være blått (V30) som gjelder i overskueling framtid, eventuelt VR40 hvis sola skulle titte fram og gjøre spora glattere i sørhellinger. Hvis du tar deg bryet med å legge på glider, så kan det være lurt å benytte CH6, siden man sjelden har så mye effelt av flourglider når det er såpass kaldt.

God tur!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk