fredag 25. november 2022

Noen OK muligheter i helga

Det er kjørt nye spor i Eikseterområdet og i Ulevannsområdet. Det er ca 30 cm på 400moh og opp i mot 40 cm på 500-550 moh. Så dette er et meget godt utgangspunkt for vinteren. I øyeblikket er det plussgrader og føre for VR55. Men vi håper på minsugrader slik at føret "setter seg" litt mer. Men det er meldt mer snø og muligebns minusgrader i kveld/natt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vesentlig mer sug i snøen i dag, regnvær i lavere partier men snø/sludd i høyden. I går var det veldig bra innover. Mer overvann på myrer, ikke problematisk å unngå det ennå. Tverråsen har nå en ganske stav-fast såle da den ble kjørt også i dag. Anbefaler å gå i nykjørte løyper da det erveldig bløtt ellers.

Anonym sa...

Dårlige spor opp mot tverken men fortsatt bra med snø der, bra forhold videre over skimten og rundt tverråsen, ingen steiner i løypa såvidt jeg kunne se, noe vannsig men greit stort sett. Nå meldes det noen dager med regnvær også i høyden så en burde ta skituren seinest...i kveld.

Anonym sa...

ikke nykjørt i dag men greit å gå fra landfalltjern til tverken og rundt åsen. litt nysnø i løypa, mange steder er det blitt smått åpent pga vannsig men det er lett å komme forbi men forvent ikke løyper å løpe i bare turgåing nå ja. snømengden er god men der er behov for påfyll.

Anonym sa...

VR55 Swix biter ikke på plussgrader. Eneste som dugde den dagen var Zeroski

Anonym sa...

Hei alle skivenner. Gikk landfall-tverken-skimt og tverråsrundene i efta. Det er, humpete løyper hele veien forsøksvis sporsatt med scooter. Man får en turr og det er det, men ikke forvent å kjøre på her inne nå, trene langrenn konstruktivt. Lite steiner faktisk men noe åpent iblant. Ser de har kjørt kanada og alt oppi der, angivelig iflg maskinføreren, gode løyper.
Forøvrig ser jeg Montebello har maks gode forhold nå uten behov for å gå med grusski sier de. Jaja.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk