onsdag 23. november 2022

Da ruller løypemaskinene!

Hei alle skivenner! Da er det snø, over 20 cm har kommet så langt, og løypemaskinene ruller i marka. For et herlig syn!

Jeg antar at det de gjør nå er å tråkke ei såle, og at det vil bli satt spor utover dagen når det kommer anda noen cm. Om noen er oppe i skogen nå og kan gi en førerapport, så del gjerne!

I ettermiddag har det kjørt med stor maskin fra Ulevann og ned til Marimyr, samt fra Landfalltjern og inn til Marimyr og i området sør for Tverken, samt på Spiralen. Det trengs mer snø for å kunne kjøre i terrenget, feks op ptil Skimten.

Lier har kjørt i Eikseterområdet, inkl opp på Tverråsen.

Velkommen til en ny sesong!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Perfekt! :)

Anonym sa...

Lovende nedbørsvarsel i høyden i dagene som kommer i kombinasjon med riktig temperatur. Kan bli en god såle nå!

Anonym sa...

Bra på Tverkenveien med god sporsetting stort sett. Bra videre fra Tverken og kurant på Skimtrunden men løst for stavene der, best på Tverråsrunden. Noen få steder på myr med sig av vann typisk for tidlig sesong og første kjøring. Minst 40 cm snø på Tverråsmyra nær krysset ved Tjuvtjern. Altfor løst for skøyting der det kun er kjørt dobbeltspor klassisk trase, som fra Landfall til Tverken. Det er lagt til rette for skøyting på Tverråsen men ikke opp til Tverken enn så lenge.Lite oppstikkende steiner generelt.

Anonym sa...

Ja, jevnt over veldig gode forhold til å være første kjøring.
På strekningen fra toppen av Tverråsjuvet til Skimtvarden er det noen svanker der en del myrvann har trukket opp, men det går fint å gå rundt. Litt skikkelig frost hadde kommet godt med.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk