fredag 16. april 2021

Men skisesongen var ikke død!

Det ligger fremdeles mye snø i marka. Det kom en god del snø tidligere uke som la seg oppe i skauen så der ble det 10-20 cm påfyll. Nå er dte medlt varmere framover, men i skrivende stund er det faktisk -1 grad oppe i høyden noe som gir fine forhold. Jeg antar at varmen på dagtid har omdannet snøen i høyden, men dette skal jeg sjekke nå på morgenen og kommer tilbake med en rapport seinere i dag, gjeldende for helga.

I dag har Lier kjørt i Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell, mens gamle Nedre Eiker har kjørt i Ulevannsområdet.

Jeg har trua på skiføre i mai jeg nå!! :) :) 

Oppdatering fredag ettermiddag: Veldig flotte forhold i dag, stort sett finkornet snø (tørrvoks og Vr50/55 vil stort sett funke). Litt bløtere utover dagen, men kaldt og fine fram til kl 11 og etter kl 16. Dette kan bli en helt legendarisk skihelg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

På Holtefjell i Helga var det superforhold ihvertfall før sola gir sug i snøen. Mer snø enn i Drammensmarka og godt kjørte løyper.

Gunnar Schei sa...

bra kommentar, det ligger litt høyere på holtefjell

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk