onsdag 20. november 2019

Flere muligheter nå

Hei dere, det har jo kommet ganske brukbart med snø nå, det ligger vel 25cm i høyden, og det er gode nyheter. I forrige uke ble det forsøkt satt spor både i Eikseterområdet og fra kanada, og da var det helt ok forhold mange stder, særlig over 450moh.

Akkurat nå er det best forhold på Vestskauen i Sanda, der ligger løypenettet fra Montebello arena på +/- 500moh, og de kjører nye spor hele tida, senest i dag tidlig. Her er det gode forhold.

Andre steder hvro det er fine forhold: Martinløkka ved Garsjø i Lier. Her skal de kjøre på nytt i dag. Det har også vært kjørt på Konnerud, men det ligger lavere og jeg er usikker på kvaliteten på kunstsnøen etter regn og så minusgrader.

Dagis var ute tidligere (se kommentar) og brukte VR55. Det har vært kaldt så gamle spor blir isete etter gårsdagens mildvær. Det er meldt mildere i dag også, så det kan hende at klister må på snart.

3 kommentarer:

Runar sa...

Kjedelig og "ubrukelig" vær for tida, det veksler hele tida mellom regn og snø i høyden. Vært på fjellski med feller opp aron og inn Bolstadveien via Tverken til nesten Skimten i dag. Hardt etter nattefrosten, det gjorde de manuelt oppgåtte skisporene ubrukelige/skumle. Det er nok snø til at de kunne kjørt med skuter for å lage såle på veiene opp til Tverken og Bolstadveien fra Gamledammen, slik de gjør på Montebello før løypemaskinen settes igang. Jeg vil si skuter videre fra Tverken til Skimten også ville gått greit. Men vi er jo vant med at Drammen kommune ikke er så ivrige på denslags forarbeider for vintersesongen dessverre. En del overvann på myrområder men en kommer enkelt forbi. Var på Montebello på Fredag, veldig bra når en først kommer opp til hovedløypene etter parkeringa. Blefjell på Søndag, der var det veldig bra løyper og kurant med snø.

Dagis sa...

Montebello/Vestskauen igjen i kveld. Veldig bra forhold etter at man har kommet opp bakkene fra parkeringen ved Montebello skistadion. Altså fra der Øyvannsrunden starter. Ta det kulig spesielt ned herfra og til parkeringen.
Ellers er det helt prima. Masse snø og gode spor. Gikk på zero i dag og samme på mandag. Fungerte veldig bra. Det var på rundt null grader og enten helt eller relativt ny, våt snø. Vestskauen er absolutt vert en tur. Fra Drammen sentrum tar det 35 minutter i bil.

Men gleder meg til føre på hjemmebane altså. For all del.

Megalep sa...

Var på ski opp aron og inn Bolstadveien til Tverken og noe lenger opp mot juvet derfra i dag i regnværet. perfekte forhold for vannski og sølebad:-)
Klister-et-eller-annet fungerte passelig.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk