mandag 12. desember 2016

Muligheter på kunstsnøen

Det har vært veldig varmt en god stund og snømengden har minsket betraktelig den siste uka. Men nå som kulde er på vei tilbake blir forholdene bedre der hvor det fremdeles er snø. Akkurat nå er det ok forhold på kunstsnøen på hhv Garsjø/Martinsløkka (før Eiksetra) og på Konnerud skistadion. Sistnevnte ble kjørt i ettermiddag, men jeg har ikke observert forholdene ennå.

2 kommentarer:

roger sa...

er vist fine løyper i sande montebellorennets løyper ble kjørt i dag..for de so har mulighet..

Anonym sa...

Det er fine forhold på kunstsnøen i ca 3 km av løypenettet på Konnerud. Men det er renn både lørdag og søndag formiddag, så da vil det være mye stengt og fullt av både folk og biler.

Se også her: https://www.drammen.kommune.no/aktuelt/aktuelt/darlig-belysning-i-lysloypenettet/loypenett-pa-konnerud-stenges-pa-kvelden/

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk