mandag 28. desember 2015

Fint skiføre på Konnerud og Martinsløkka

Overskriften oppsummerer vel egentlig det meste. Det ligger kunstsnøløyper både på Konnerud og Martinsløkka (ved Garsjø/Eiksetra). Begge er på ca 1,5 km. Det siste døgnet har det kommet 3-4 cm nysnø som har lagt seg oppå kunstsnøen og gitt veldig fine forhold, både for klassisk og skøyting.

Det er nå mellom -3 og -5 grader og nysnø- Jeg gikk på liknende forhold i går og brukte blå swix (VR40) som fungerte utmerket. Kanskje vil VR45 være et enda tryggere valg på utover dagen dersom tempen stiger litt.

Til slutt en oppfordring: Det er mange folk i løypene, vis hensyn til hverandre, slik at alle kan nyte gleden ved ski og snø.

Fortsatt god jul alle sammen! Så får vi håpe det kommer mer snø (det er meldt litt) slik at vi kan gå i terrengløypene etterhvert.

6 kommentarer:

Dagis sa...

Lier melder også om oppkjørt runde på isen på Garsjø. Tilsammen 4km der nå. Har ikke testet.

Aud sa...

Juhuu! Og nå kommer det snø:)

Anonym sa...

Kjempefint på Martinsløkka og Garsjø i dag. Totalt rundt 4km med løyper. Både klassisk og skøyting. VR40-45.

Glenn Østerud sa...

Noen som vet noe om webkamera på Tverken?

Det har vært ute av drift siden november.

Henrik sa...

Heisann, er det noen som har vært i høyden, feks ulevann, og sjekka forholda?

Lisbeth sa...

Fine forhold Eggevollen inn til Svarthavna 😊

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk