mandag 21. desember 2015

Greit skiføre på kunstsnøen

Det er en kunstsnøløype på Konnerud på ca 1,2-1,3 km. Her gikk jeg selv i 3 timer på lørdag og det var gode forhold. Bruke Swix universal VM-klister og hadde veldig godt feste. Det har nok smeltet litt siden da, men det er fremdeles ok forhold for en skitur. Dette er en relativt flat løype.

Det er også gode forhold på Martinsløkka/Garsjø i Lier. Her er den en løype på ca 1,5 km opp til Sauehøgda, her er det litt mer bakker.

Det er ganske varmt i dag også, så et universalklister er nok det feste valget for festesmøring. Det er også veldig fine forhold for skøyting begge plasser.

Vi krysser fingrene for kaldere vær og mer snø i nær framtid :)

2 kommentarer:

IL ROS sa...

Det er synd at så mange går på føttene i løypene på Konnerud...

Henrik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk