tirsdag 27. november 2012

Endelig: Spor er satt i dag!

Da har Lier vært ute med løypemaskinen, det er pakket og satt spor fra Eggevollen via Eiksetra til Løken oo opp til Svarthamna. Senere i dag vil det bli satt spor fra Saga til Nykjua og Kanada.

Så vidt jeg har fått opplyst, så kjøres det også spor på Konnerud skistadion i dag.

Det er kommet ca 35 cm nysnø, og det er nå ca -0,5 grader. Det vil erfaringsmessig være litt grus her og der, så ikke velg de beste skiene idag, vent til i morra eller torsdag, når det har kommet mer snø.

Det er nå føre for VR45, men merk at tempen kan stige opp mot null, så det kan være lurt å ha med nullsmøring (feks VR50) også.

4 kommentarer:

Vegard Berget sa...

Er det noen mulighet for å komme seg dit med kollektivtrafikk?

Gunnar Schei sa...

nei, beklager.

Henrik sa...

Joda. Bussrute 63 går fra Drammen og forbi Kanada. Ca 45 minutter.

Gunnar Schei sa...

til Kanada ja, til Eiksetra, nei. Eller du kan gå av på busstoppet overfor Egge og gå på beina i ca 3 km opp bakkene til Eggevollen

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk