tirsdag 27. november 2012

Drammen tråkker såle

Jeg har nettopp snakka med Bjørn Ringstad i Drammen kommune, og han kan fortelle at de har tråkket såle med scooter i dag, både på Spiralen, og opp til Tverken (ikke opp på Skimtplatået ennå), samt på sørsida av elva.

Det er ikke veldig gode forhold ennå, innimellom er maskinen nede i sørpa, og det drypper fra trær. Men for de aller ivrigste er det nå skiføre i Drammen, men vær forsiktige.

Skisporet.no er ikke oppdatert fordi det ikke sitter GPS-utstyr på scooterne, kun i de store løypemaskinene.

Smøretips: Bruk VR50 eller annen 0-smøring nå, evnt fri teknikk. LF/CH 8 glider fungerer bra.

Det er meldt mer snø i natt og i morgen, og Drammen planlegger å kjøre opp løypenettet før det fryser på (det er meldt vesentlig kaldere fra torsdag).

2 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Helt nydelig dette, bare synd det ikke er barfrost under. Blir mye tæring på snøen fra bekker og myrer nå.

Hadde forøvrig sesongens første skitur til Skimten og Tverråsen allerede 30. oktober, på 10 cm tørr nysnø. En uke senere var det sykkelføre igjen :-)

Dagis sa...

Eggevollen-Eiksetra i går var veldig bra. Mye nysnø gjorde at det er lite/ingen plager med grus eller vegetasjon. Litt løst for stavene naturlig nok og et par av bekkene må krysses med forsiktighet. VR 45 ga meg kladder i fallende nysnø men samma det. Alt i alt veldig bra til å være basert på ett stk snøfall.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk