lørdag 22. september 2012

Første frostnatt - Når kommer snøen?

Hei alle langrennsvenner!
Natt  til i går hadde vi første frostnatt for sesongen, og tidligere i uka falt snøen på Røros. Dette pleier å bety at vi har ca 4-6 uker igjen til den første snøen legger seg, så kanskje får vi skiføre allerede i oktober?

Uansett - om du ikke har gjort det, så nærmer tida seg for å klargjøre skiene for en ny sesong, jeg skal i boden i løpet av helgen :)

2 kommentarer:

Tjuvtrener sa...

Noen av de mest populære traseene som Steglevann rundt og opp ifra Heia ved Kathusdalen og Kathusdalen ble jo noe ødelagt under flommen. Spesielt noen broer som man er helt avhengig av. Noen som vet om dette blir fiksa før vinteren?

Per Olav Horne sa...

Hei Gunnar og det er hyggelig å "se" deg igjen etter en lang sommer. Håper årets vinter blir bra for alle skientusiaster, enten de er veldig aktive eller kun er av de som bare tar seg en tur kort som lang..

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk