onsdag 28. september 2011

Når kommer snøen??

Hei alle sammen, og velkommen tilbake til det som snart er en ny sesong! For ei uke siden var det nesten kuldegrader, og jeg må innrømme at jeg håpet på ny rekordtidlig skiføre. Men høsten under ett har jo vært varm, så de ter litt vanskelig å spå. Historisk så har det første skiføret pleid å komme rett før eller rett etter månedsskiftet oktober/november.

Så da er det bare å gjøre klar skia, spenne på seg rulleskia i ventetida og glede seg til fotballsesongen er over, world cup på langrenn og skiskyting starter, og gradestokken kryper ytterligere nedover!

Vi gleder oss!
Blogglisten

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Nå kl.22.00 har vi minus 1 gr.her oppe under Tverråen 435m.o.h
Vi nærmer oss ski på beina!!!
Hilsen Egil Chr Thorstensen

Anonym sa...

Hvorfor dette brennende hatet til fotball? Gleder meg til å følge premier league gjennom vinteren OG sesongstart i langrenn :)

Arne sa...

Ny (gammel) trasè i Hauern.

Sitat hauern.no:
Løypetrasseen som ble benyttet i 2011 hadde noen farlige punkter i Bolstaløypa samt en krapp sving med stor fart like før Landfallhytta

Lurer på om du kan fortelle meg hvor "Bolstaløypa" er. Ellers regner jeg med de mener krapp sving etter Landfallhytta, ikke før :)

Uansett får vi håpe de har fortsatt fokus på å unngå "søndags-turister" i motsatt retning, noe det var endel av i 2010 på Marivannsrunden

Anonym sa...

På denne tiden ifjor hadde jeg mine første turer for sesongen på Eggevollen. Været er nitrist!! 12,5 varmegrader. Måtte ta av meg genseren når jeg var ute og løp på mandag. Dette er ren skandale. Kun tre måneder til Hauer'n, og ikke et snøfnugg å se!

Dagis sa...

Går rykter om at kunstsnøanlegget på Eggevollen starta opp i dag.

Anonym sa...

Snøen kommer lørdag 10. desember.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk