onsdag 1. september 2010

Kommer snøen tidlig i år?

Vinteren i år var lang og kald, og sommeren har ikke vært så varm som man kanskje kunne forvente. I helga fikk vi dessuten meldinger om at det hadde kommet en halvmeter snø i Jotunheimen. Ikke ekstraordinært, men tidlig..

Spørsmålet alle langrennsinteresserte stiller seg nå er: Kommer vinteren tidlig i år? Det er selvsagt håpløst å spekulere, og langtidsværvarselet tyder på sol og nesten 20 grader i overskuelig framtid. Derfor holder jeg ikke pusten - ennå...

I mellomtiden får vi ty til rulleski og annen alternativ trening, på Konnerud har de nå asfaltert deler av løypenettet rundt stadion, slik at løypene kan brukes til rulleskitrening i sommerhalvåret (bildet er tatt fra dt.no).

Men uansett: Høsten er her nå, og jeg tror vi vil få skiføre igjen før vintermånedene melder sin ankomst i desember.

Blogglisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Ja her ved Vesleper er det 3grader nå kl.22.00 da kan vi se under null i natt!!vi kan ha ski på beina innen 5 uker ???

Gunnar sa...

vi kan jo håpe! :-)

Dagis sa...

Hei dere. Gleder meg til ny sesong.
Snakket akkurat med Konnerud. De sikter mot å ferdigstille den nye rulleskiløypa om et par ukers tid. Omternt samtidig, muligens noe senere skal flombelysning også være på plass. Løypa vil være åpen for klubbene i byen på bestemte dager etter en slags fordelingsplan. For privatpersoner vil den også være åpen, muligens med en form for billettbetaling på sikt. Virker veldig bra dette.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk