torsdag 20. mai 2010

på ski 19.mai - ny rekord!

Årets siste skitur er gjennomført, og det ble faktisk såpass seint som 19.mai! Turen gikk opp til Svarthamna fra Solvang. Skiene måtte av mange ganger, men det ligger fremdeles en god del snø i skyggepartiene, som dere ser av bildene. I solpartiene er det stort sett all snø smelta.

Med tanke på hvor mye som har smelta i løpet av helga, og den store temperaturøkningen, så var nok dette siste sjanse i Eikseterområdet. Muligens kan man gå på ski i området Breili en stund til. Det ligger også en del snø fra Eiksetra og opp Dritarbakkane, men det er ikke tilrådelig å stå ned her.

Det har vært en lang og snørik vinter, og det er veldig morsomt med ny personlig rekord. Har vi flaks kommer snøen tilbake i slutten av oktober. Men nå er det terrengsykkel som gjelder, med Montebellorittet som første milepæl :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk