fredag 10. april 2009

Drammen kjører og kjører

Drammen har i dag kjørt fra Spiralen, til Strong og Juletønna, videre til Årkvisla og opp til Landfalltjern. Herfra kjøres det videre opp til Tverken, og de skal forsøke å kjøre til Skimten, men det er mye vann på myrene, så det begrenser seg litt.

Jeg må si jeg er imponert over hvor mye Drammen har kjørt, særlig nå på tampen av sesongen. Bra jobba folkens!!

Oppdatering på smøring: Det har ikke vært kuldegrader de siste nettene, så det er ikke nødvendig med isklister i bånn. Men så fort det fryser på igjen, bør man ha litt isklister under. I dag gikk jeg på kun swix vm-universalklister, og det fungerte utmerket, rød klister ville også vært bra. Når det gjelder glid, så er det et problem at snøen er så skitten (nedfall fra trær m.m.) at det setter seg støv og skitt i glidsonen på skia, noe som reduserer gliden betraktelig.

For å løse dette kan man ha litt skirens på en fille i en plastpose, og så kan man evnt benytte litt flytende universalglider. Det er ikke supert, men helt greit på disse forholdene :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk